HASZNOS INFORMÁCIÓK

FOGLALÁS MENETE

youcanbook.me rendszeren keresztül

A foglalás egyszerűen, a youcanbook.me oldalon keresztül lehet.
Kiválasztod a megfelelő időpontot, kitöltöd a kért adatokat, és elküldöd a folgalást. (Kérlek ne felejtsd el megadni a telefonszámodat is!)
Erről kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amikor a rendszer elfogadja a foglalást, erről is kapsz egy e-mailt.

Majd a fotózás előtti két nappal érkezik egy automata e-mail emlékeztető, fotózás előtti napon pedig egy emlékeztető sms.

Ha bármi kérdésed lenne, minden nap este 18:30-tól telefonon elérsz: +3630-7302906

FOTÓZÁS MENETE

Hagyományos időtartamú fotózás

Nem kell hamarabb érkezni, viszont érdemes (minifotózások esetében pedig fontos) pontosan!

Hagyományos fotózás:
Két óránként van beosztva a műterem, de ebből maximum másfél óra a fotózás! Ha úgy érzem meg van az az anyag amiből lehet választani, akkor hamarabb is be tudjuk fejezni, viszont a maradék idő arra kell, hogy rendet tegyek a műteremben.
Természetesen van lehetőség átöltözésre, de túl sok ruhát nem érdemes hozni. Én azt kérem, habár ez gyerekfotózás, legalább egy pár felvétel erejéig a szülők és vegyenek részt a fotózáson.
Az időpont nem megosztható. Egy időpont egy családra vonatkozik, viszont nem függ a gyerekek számától. Ez leginkább a műtermem aprócska mérete miatt van így!

Jellemzően bőven 100 fölötti felvétel készül.

FOTÓZÁS MENETE

Minifotózás menete

Minifotózás:

Egy órás beosztása van a műteremnek, ebből 45 perc jut minden családra. Ebben a megérkezés, és készülődés is benne van. Az óránkénti beosztás azért van, hogy még legyen idő rendbe tenni a műtermet.
Egyetlen szett ruha az ami ebbe az időbe belefér, ellenben az egész műterem használható ugyanúgy, ahogy a rendes fotózásoknál.
A rövid idő, nem minden család esetében működőképes, hiszen nincs idő feloldódni, ellazulni a gyerekeknek. Éppen ezért szükséges az együttműködés. Csak abban az esetben válaszd ezt a lehetőséget, ha tudod, hogy mindig minden nagyon könnyen megy! 🙂

Válogatás

otthonodban - online

Aznap, vagy másnap kapsz tőlem egy levelet, ami azt a linket tartalmazza, ahol a nyers képeket találod.
Itt kell kiválasztani azokat a fotókat, amiket utómunkázva kérsz is. Nyers képek átadására nincs lehetőség!
A kiválasztás: a rendszer egyszerű, a képekre kell megjelölnöd (szivecskézni), ami egy külön mappát hoz létre, ahol tudsz még szűkíteni. Ha készen vagy, kérlek jelezd nekem.

KÉSZ KÉPEK

A választott képeket papírképen is megkapod. Választhatsz, hogy 1-1 db 15×20 cm-es képet kérsz, vagy 2-2 db 10×15 cm-es képet.
Ezután megkapod a pin kódot is, amivel le fogod tudni tölteni a kész, utómunkázott képeket is.

Az áron nem változtat, ha nem szeretnél papírképeket!

Lehet upgradelni a csomagot?

Természetesen igen!

Felmerült kérdésként, hogy lehet-e upgradelni a csomagot, ha mégis egy kis csomag vagy a nagyobb csomagra lenne szükség, hiába mini fotózásra volt foglalva időpont?
Természetesen igen! Jelezned sem kell. Ha a kedvencnek jelölt képek darabszáma eléri valamelyik csomagot, automatikusan azzal számolok, mert kevesebbre jön ki a végösszeg. 🙂

COVID19

Kérlek tartsd be, ez mindannyiunk érdeke!

Nem hiszek a negyedik hullámban, de a vírus sajnos az nem hit kérdése! Vigyázzunk egymásra, ez a legfontosabb! Éppen ezért:
Bár folyamatosan fogom fertőtleníteni a műtermet, és naponta cserélem azokat a dolgokat amiket csak lehet, ettől függetlenül most még nyomatékosabban kérlek titeket, ha valaki beteg a családban, még ha csak megfázás is, NE gyertek el!
Majd keresünk másik időpontot a fotózásra, de egymás egészségét veszélyeztetni nem szeretném!